В Управлінні праці та соціального захисту населення ІМР — новий керівник

image
2 Грудня 2023, 11:34
Поділитися:

В Управлінні праці та соціального захисту населення ІМР призначили нового керівника — Оксану Наконечну, яка з 2018 року очолювала лабораторний центр КП «Ірпіньводоканал». Про це повідомили в Ірпінській міській раді.

Як повідомляється, Оксана Наконечна має потужний досвід гуманітарної роботи з населенням у критичних ситуаціях. З 24 лютого 2022 року вона включилася в допомогу громаді та взяла на себе ланку гуманітарної допомоги у штабі при Ірпінській міській раді. Координувала переміщення гуманітарних вантажів, працювала на Гарячій лінії з евакуації населення і досі виконувала обов’язки заступниці гуманітарного штабу нашого міста.

«Відповідальна, порядна, віддана, людяна, чудовий організатор та критичний менеджер – такими словами описують Оксану усі, хто працював з нею. Адже перед нею стоїть багато нових викликів воєнного часу — переформатувати роботу Управління праці та соціального захисту населення, створити нові ланки, які опікуватимуться військовими після повернення з фронту та їхніми родинами», — зазначили в міській раді.

Петро Зброжек, який до цього часу очолював Управління, продовжить свою роботу на посаді заступника керівника.

Джерело: Містоінформ