В Україні вперше покажуть льодове шоу від Disney

image
9 Вересня 2019, 19:49
Поділитися:

Компанія Feld Entertainment вперше в Україні представить постановку Disney On Ice за мотивами популярної анімаційної стрічки всіх часів «Крижане серце» (Frozen).

Про це повідомляє «Znaj.ua».

Постановку можна буде побачити з 3 по 6 січня 2020 року в київському Палаці спорту.

«Крижане серце» – оскароносна історія Дісней та найкасовіший мультфільм не тільки за  часи існування компанії, а і всього кінематографа. І зараз ця історія оживає в дивовижному поданні на ковзанах.

Завдяки захопливим спецефектам та професійним трюкам від фігуристів світового рівня

Під час шоу Disney On Ice глядачам обіцяють повне занурення в історію. Вони опиняться у фантастичній зимовій країні див, яку буде відтворено на льоду з найдивовижніших фантазій Діснею. Побачать та переживуть улюблену оскароносну пригоду наживо. Магія «Крижаного серця», під музику улюблених хітів, враховуючи відому на весь світ «Let it Go», перенесе шоу  у світ зимового королівства Еренделл.

Там,  разом з принцесами Ельзою і Анною, веселим сніговиком Олафом, Крістофом, його вірним оленем Свеном і містичними тролями, глядачі шоу переживуть чимало пригод, відкривши наприкінці секрет найбільшої магічної сили – кохання.

Ведучими шоу стануть легендарні герої Діснею Міккі та Мінні Мауси. Спеціальними гостями: герої всесвіту Дісней і Піксар: персонажі «Історії іграшок», «У пошуках Немо» та діснеївського мультфільму «Король лев». Як обіцяє сам Дісней – це буде незабутнє свято кохання та дружби, що наповнить родини приємними спогадами на все життя.

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV