В Україні стартував 4 етап вакцинації – Макарів Діловий

image
4 Липня 2021, 06:44
Поділитися:

В Україні почався четвертий етап вакцинації від COVID-19. Під час нього препарат отримають люди, віком від 60 років, а також люди у віці 18-59 років, які мають супутні захворювання, ув’язнені та персонал закладів позбавлення волі. Крім того, почалася вакцинація організованих колективів, які мають в своєму штаті понад 50 осіб, які бажають робити цю процедуру.
Про це повідомляється у прес-службі Міністерства охорони здоров’я.

У той же час продовжується вакцинація осіб з пріоритетних груп з попередніх етапів. Так, наприклад, препарат отримують медики та інших працівники закладів охорони здоров’я, жителі та персонал будинків престарілих і спеціалізованих інтернатів, соціальні працівників і священнослужителі, педагоги, військовослужбовці і співробітники інших структур державної безпеки, працівники органів державної влади та місцевого самоврядування всіх рівнів, працівники паливно-енергетичного комплексу та інших структур, від яких залежить функціонування держави.

А станом на 23 червня, в Україні зробили 2 149 244 щеплення. Одну дозу вакцини отримали 1 755 137 осіб, дві дози – 394 107 осіб.

Джерело: Макарів Діловий