В Україні почало працювати ІА “Захисник України”, створене ДФТГ

image
21 Серпня 2023, 16:15
Поділитися:

21 серпня 2023 г. 16:13

В Україні після початку повномасштабного військового вторгнення рф створено інформаційне агентство (ІА) “Захисник України”, фактичними засновниками якого стали учасники добровольчого формування територіальної громади (ДФТГ) “Захисник 2022”.

Про це KВ стало відомо з повідомлення засновників ІА “Захисник України”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Від початку ІА “Захисник України” створювалось ГО “Захисник 2022”, яке є ДФТГ. Через місяць, в липні минулого року, було створено ТОВ “Захисник України”, яке наразі є юридичною особою інформагентства.

Зараз ІА “Захисник України” створило сайт http://zahyst22.com.ua та продакшн студію, яка спеціалізується на виробництві контенту про реальні події військово-тактичного та військово-політичного значення, а також спрямованого на укріплення бойового духу громадян України.

“Під час повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, “Захисник” став одним із перших зареєстрованих ДФТГ. Це ДФТГ було сформовано з учасників Української стрілецької асоціації, ветеранів АТО/ООС і громадських діячів, які протистоять росії не один рік. Наше ДФТГ брало активну участь у бойових діях в Київський області, чисельність учасників становила до 200 осіб”, – повідомляється в релізі ІА “Захисник України”.

Тоді ж в ДФТГ було створено низку підрозділів, одним з яких стала пресслужба формування.

“Задля розширення аудиторії, якій ми повідомляли правду про вторгнення рф в Україну, та заради поширення патріотичного контенту було створено Telegram-канал “Захисник”. В цьому Telegram-каналі публікується ексклюзивний контент (“Історії війни”), де нинішні військовослужбовці, розповідають про свій шлях до лав ЗСУ. Також нещодавно запроваджено рубрику “PRO Закон”, де кожен охочий може поставити питання пов’язане з військовою службою, професійному адвокату з військового права. А в нашому Тік Ток каналі є ексклюзивний розділ контенту огляду та поводження зі зброєю”, – повідомляють засновники ІА “Захисним України”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Наголошується, що ІА “Захисник України” агентство надає активну медіа підтримку військовим підрозділам ТРО/ЗСУ, висвітлює роботу благодійних організацій, поширює офіційну інформацію щодо найважливіших політичних, економічних, культурних та інших суспільно-значущих процесів у державі.

“Свою діяльність інформаційне агентство “Захисник України” здійснює незалежно від політичних партій та громадських організацій. “Захисник України” працює на підтримку та розвиток українців та держави в цілому”, – підкреслено в релізі.

Засновники ІА “Захисник України” запрошують усіх бажаючих до інформаційної, комунікаційної та PR співпраці.

Телефон для довідок: +380684423107

Фото: надані ІА “Захисник України”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона