В ТРЦ Gulliver презентували проєкт “Оберіг України”, амбасадором якої став чемпіон світу зі спортивної гімнастики Олег Верняєв

image
18 Серпня 2023, 14:59
Поділитися:

18 серпня 2023 г. 14:55

У четвер, 17 серпня, у столичному торгово-розважальному центрі (ТРЦ) Gulliver відбулася презентація благодійного проєкту “Оберіг України”. Оберіг зроблений у вигляді браслету, кожен з якого містить до 5 грамів вугілля, здобутого горняками на глибині понад 1 тисяча метрів на вугільних шахтах Донеччини. 100% коштів від продажу оберегів йдуть на придбання будинків для тимчасово переселених мешканців Донецької та Луганської областей. На презентації були представлені перші браслети-обереги та фотовиставка, головним фотографом якої став Михайло Федорак.

Про це KВповідомили у пресслужбі ТРЦ Gulliver.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Ідейним лідером та амбасадором ініціативи став олімпійський чемпіон, чемпіон світу зі спортивної гімнастики Олег Верняєв.

“Це для мене дуже важливий проєкт, оскільки він пов’язаний з моїм рідним домом, оскільки народився я та виріс у Донецьку. Хочу подякувати всім, хто доєднався до нашої благодійної ініціативи, і всіх, хто був присутній на презентації, хто висвітлить її та всіх, хто ще встигне підтримати. Вугілля – це символ Донбасу, символ незламності, а зараз саме час підтримувати цю силу та всіх українців, адже ми об‘єднуємося з кожним днем. І що надважливо, що цей проєкт об’єднав людей майже з кожного куточку нашої країни, оскільки вугілля нам передавали захисники на Сході, шліфували вугілля на Заході, а виробляли ми у столиці. Тому в ньому вже закладена сила нашої мужньої держави”, – прокоментував Олег Верняєв.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У пресслужбі ТРЦ Gulliver зазначили, що виставка працюватиме до 26 серпня з 10:00 до 22:00 на другому поверсі. Вхід вільний.

Придбати браслет можна за QR-кодом на фото учасників виставки, які знаходяться на другому поверсі Gulliver, а також на офіційному сайті та у магазині UAmade на 3 поверсі ТРЦ. Наразі тираж браслетів – 2 тисячі екземплярів. Вартість одного виробу складає 799 гривень.

“Український оберіг із серця Донбасу – символ нескореності вільних людей, тяжкої праці та мужності українського народу. Оберіг зроблений у вигляді браслету, кожен з якого містить до 5 грамів вугілля, здобутого горняками на глибині понад 1 000 метрів на вугільних шахтах Донецької області”, – розповіли у пресслужбі ТРЦ.

Також наголосили, що 100% коштів від продажу оберегів йдуть на придбання будинків, розташованих на Київщині, для тимчасово переселених мешканців Донецької та Луганської областей, які втратили свої домівки.

Читайте: Художниця Соня Морозюк разом з усіма охочими розмалювала столичний ТРЦ Gulliver

Фото: пресслужба ТРЦ Gulliver

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона