В столиці відкрилася крамниця з «каштановими» товарами

image
28 Липня 2019, 10:23
Поділитися:

Київ-корнер – це збірка різноманітної продукції локальних брендів з новою айдентикою міста – логотипом каштану, який розробили Олександр Трегуб, Дмитро Буланов та  Катя Яцушек. Вони віддали плід своєї праці на вільне користування. Тобто охочі можуть робити з каштанами одяг, піни, постери та все, що завгодно. 

Коли ініціативу підтримали бренд стікерів KLEI, футболки SIL’-wear, піни The Kashtans Pins, виникла ідея об’єднати місцеве виробництво речей з логотипом міста під одним дахом. Таким чином утворився перший у місті Київ-корнер.

Він розмістився на Подолі, у приміщенні концепт-магазину уживаних брендових речей та екологічних товарів Second Chance Kyiv на Костянтинівській, 21 (2-й поверх).

Сьогодні в корнері продаються білі та чорні футболки (500 грн.), де на звороті є цитати про Київ від розробників логотипу, також вживані футболки (300 грн.), блокноти (300 грн.), піни (140 грн.), стікери (50 грн.), сережки з лімітованої колекції (1470 грн.). 

Як розповіла координаторка Київ-корнеру Аліса Бучнєва, асортимент “каштанових” товарів розширятимется  – плануются сумки-бананки та шкарпетки.
 
 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ