В Старих Безрадичах вкладуть 4 млн гривень в гідроізоляцію укриттів ліцею та садочку

image
13 Жовтня 2023, 13:33
Поділитися:

13 жовтня 2023 г. 13:25

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Козинської селищної ради заключив два договори з ФОП “Мігашко Олександр Сергійович” на проведення ремонту гідроізоляції укриття Старобезрадичівського ліцею та в дитсадку “Волошка” у с. Старі Безрадичі. Вартість робіт оцінили в трохи більше 4 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Козинської селищної ради заключив два договори на закупівлю послуг з проведення ремонту гідроізоляції укриття Старобезрадичівського ліцею та в дитсадку “Волошка” у с. Старі Безрадичі. Два договори було заключено з ФОП “Мігашко Олександр Сергійович”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно першого договору, вартість якого склала 2 млн 688 тис. 913 гривень, планується провести ремонт гідроізоляції Старобезрадичівського ліцею в селі Старі Безрадичі по вул. Набережна, 2.

Другий договір передбачає проведення ремонту гідроізоляції укриття Старобезрадичівського закладу дошкільної освіти (дитячого садку) “Волошка” по вул. вул. Набережна, 2А/1. Вартість робіт оцінили в 1 млн 378 тис. 242 гривень.

Ремонти мають провести до 25 грудня.

Про те, що Київщина купувала минулого тижня дивіться у відео KВ

Нагадаємо, Виконавчий комітет Коцюбинської селищної ради планував провести ремонт приміщення будівлі майстерні Коцюбинського ліцею №1 за 3,1 млн гривень, однак, торги було вирішено відмінити через “відсутність пропозицій”.

Читайте: Майстерню Коцюбинського ліцею №1 планували відремонтувати за 3 млн гривень

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона