В селі Студеники на Київщині капітально відремонтують дитсадок “Малятко”

image
7 Червня 2021, 19:09
Поділитися:

7 июня 2021 г. 19:04

До кінця 2021 року у селі Студеники Переяслав-Хмельницького району Київщини капітально відремонтують дитсадок “Малятко” по вул. Корзуна, 8. На замовлення Київської держобладміністрації (КОДА) ТОВ “Астон Люкс” там замінить вікна і двері, утеплить фасад і горище, відремонтує дах.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 4 червня 2021 року Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності КОДА уклав з ТОВ “Астон Люкс” (*) договір на проведення капітального ремонту будівлі дитсадка “Малятко” по вул. Корзуна, 8 в селі Студеники Переяслав-Хмельницького району Київщини. Ціна договору склала 5,8 млн гривень.

До 31 грудня 2021 року “Астон Люкс” повинно виконати підготовчі і демонтажні роботи, замінити вікна та двері, утеплити фасад і горище, відремонтувати дах, а також провести завершальні ремонтні роботи.

Конкуренцію ТОВ “Астон Люкс” в тендері склали ТОВ “ЖК-Гарант”, ТОВ “Віалок Білд”, ТОВ “Мерін Форм”, ТОВ “Виробнича комерційна фірма Атлант-Плюс”, ДП “Сітібуд” ПрАТ “Будівельник-14” і ТОВ “Будінжиніринг Інвест”. Найвигідніша по ціні пропозиція була у ТОВ “ЖК-Гарант”, але її відхилили через те, що учасник не надав повний пакет документів.

в Телеграм

Як стало відомо із відповіді Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності КОДА на інформаційний запит КВ, відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дитсадка “Малятко” передбачено 7,06 млн гривень.

Відповідно до даних інформаційної системи управління освітою, проектна потужність Студениківського дитсадка “Малятко” складає 100 місць.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Астон Люкс” засновано в 2016 році. Статутний капітал – 500 тис. гривень. Засновник і директор – Олег Цолан.

За даними Zакупівлі, у результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “Астон Люкс” уклало 7 договорів на 35,8 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник – Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності КОДА.

Раніше KV повідомляла, що до кінця 2021 року в місті Тетіїв Білоцерківського району Київщини на замовлення Департаменту регіонального розвитку КОДА капітально відремонтують приміщення школи №3. Там повинні замінити вікна і двері, утеплити фасади і влаштувати ганки.

Читайте: В Тетіїві на Київщині капітально відремонтують приміщення школи №3

Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності КОДА очолює Галина Король. Голова КОГА – Василь Володін.

* ТОВ “Астон Люкс” (Код ЄДРПОУ: 41024509)

Фото: pon.org.ua

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона