В селі Сеньківка на Київщині відремонтують покрівлю дитсадка

image
30 Жовтня 2020, 20:23
Поділитися:

30 октября 2020 г. 20:05

До кінця 2020 року в селі Сеньківка Бориспільського району Київщини повинні капітально відремонтувати покрівлю дитсадка “Малятко”. Відповідні роботи майже за 3 млн гривень сільська влада замовила у місцевого ПП “Тріумф”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 19 жовтня 2020 року Сеньківська сільська рада уклала договір з ПП “Тріумф” (*) на проведення капітального ремонту покрівлі закладу дошкільної освіти “Малятко” по вулиці Вербицького, 1-А в селі Сеньківка Бориспільського району Київської області. Ціна договору – 2,87 млн гривень.

ПП “Тріумф” до кінця 2020 року повинно виконати демонтажні роботи, утеплити вентиляційні канали, змонувати покриття даху, встановити снігозатримувачі елементи, пожежні драбини та блискавкозахист.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ПП “Тріумф” зареєстровано в 2002 році у селі Сеньківка. Статутний капітал – 400 гривень. Основний вид діяльності – збирання безпечних відходів. Засновники – Сергій Маслак, директор – Віталій Москальов.

в Телеграм

За результатами участі у публічних закупівлях ПП “Тріумф” уклало 13 угод на 5,54 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник – державна компанія “Укрспецекспорт” (дані Zакупівлі).

Раніше KV повідомляла, що Великоолександрівська сільська рада замовила будівництво школи по вулиці Погребняка в селі Чубинське Бориспільського району. За планом учбовий заклад буде розрахований на 24 класи, в яких зможуть отримати середню освіту 720 учнів.

Читайте: В селі Чубинське розпочали будівництво школи

* Приватне підприємство “Тріумф” (код ЄДРПОУ: 32054539)

Фото: VERGE

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона