В селі Дружня на Київщині реконструюють дитсадок

image
8 Вересня 2020, 09:34
Поділитися:

8 сентября 2020 г. 09:26

До кінця 2020 року в селі Дружня на Київщині повинні реконструювати дитячий садок на вул. Бондаревського. Відповідний договір Київська облдержадміністрація (КОДА) підписала з ТОВ “С.В.С. Груп”. Майже за 5 млн гривень підрядник зведе прибудову до навчального закладу, оновить комунікації та виконає роботи з благоустрою території.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 26 серпня 2020 року Департамент регіонального розвитку КОДА уклав договір з ТОВ “С.В.С. Груп” (*) на проведення реконструкції дитячого садка з надбудовою одноповерхової частини на вул. Бондаревського, 3 в селі Дружня Бородянського району Київської області. Ціна договору склала 4,9 млн гривень.

“С.В.С. Груп” до 31 грудня 2020 року повинно виконати загальнобудівельні роботи, придбати та встановити обладнання систем вентиляції, каналізації, теплопостачання, блискавкозахисту, обладнати пральню, облаштувати зовнішні мережі водопостачання, каналізації та освітленню, тротуари, доріжки та майданчики, озеленити територію та встановити тіньові навіси.

В Департаменті регіонального розвитку Київської ОДА пояснили, що реконструкція дитячого садочку в селі Дружня на Київщині нагальна потреба, адже зараз черга до садочку становить 70 дітей.

в Телеграм

“Сьогодні там працюють 2 групи по 30 дітей, планується ще 5 груп на 75 місць. Крім того, проект передбачає спортзал, актовий зал, медичний кабінет з ізолятором, кабінет логопеда тощо. Реконструкція цього закладу вирішить проблему доступу дітей до навчання і розвитку”, – повідомили КВ у Департаменті.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “С.В.С. Груп” зареєстровано у 2010 році. Статутний капітал – 3,6 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Засновники – Сергій Роздобудько (диреткор) та Віктор Карпенко.

В результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “С.В.С. Груп” отримало 43 підряди на 76,6 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник – Департамент регіонального розвитку КОДА, з яким підписано 13 договорів на 37,8 млн гривен (дані Zaкупівлі).

Раніше KV повідомляла, що 20 серпня 2020 року Департамент регіонального розвитку КОДА замовив продовження будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу у Миронівці.

Читайте: На будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу у Миронівці додатково направили 20,9 млн гривень

Департамент регіонального розвитку КОДА тимчасово очолює Валерій Кравчук. З 17 червня 2020 року посаду голови КОДА обіймає Василь Володін.

* ТОВ “С.В.С. Груп” (Код ЄДРПОУ: 37165039)

Фото: Громадське Черкаси

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона