В райраді відбулася робоча нарада з керівниками служб, відділів та управлінь, які забезпечують життєдіяльність Броварщини

image
12 Березня 2020, 16:56
Поділитися:

10 березня 2020 року у малій залі Броварської районної державної адміністрації за головуванням голови адміністрації Миколи Клименка відбулася робоча нарада з керівниками служб, відділів та управлінь, які забезпечують життєдіяльність Броварського району.

В засіданні робочої наради взяли участь: перший заступник голови адміністрації Ю. Плакся, виконуючий обов’язки керівника апарату адміністрації О.Мордач,  керівники відділів, управлінь, служб Броварської райдержадміністрації, та представники служб, що забезпечують життєдіяльність  Броварського району.

А. Лічагін – представник Броварського РУ ГУ ДСНС України в Київській області довів до відома присутнім що ситуація у Броварському районі стабільна. За минулий тиждень працівниками служби було здійснено 5 виїздів, Усі пожежі ліквідовано вчасно без постраждалих та загиблих.

В. Ситюк – начальник Броварського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області зазначив, що на  минулому тижні надзвичайних ситуацій не було, групових отруєнь у районі не виявлено. Реєструвались поодинокі випадни гастроентероколітів. Управління працює в штатному режимі. Зазначив, що  захворюваність на ОРВІ серед дитячого населення становить 10 %.

А. Бурий –  заступник директора КНП Броварської районної ради та Броварської міської ради «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» зазначив, що клінічні відділення лікарні перезавантажені. Наразі у відділеннях стаціонару перебуває 630 хворих. Більшість захворювань, що зустрічається серед населення – пульмонологічні та кардіологічні.  

В. Товстоног– начальник Броварського міжрайонного відділу лабораторних досліджень повідомили, що за минулий тиждень не було зафіксовано спалахів небезпечних кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь. Реєструвались лише окремі випадки:
– 7 гострих кишкових інфекцій у дітей та дорослих;

Зареєстровано 3 покуси мешканців району тваринами.
У всіх вогнищах, при необхідності, фахівцями лабораторного відділу проводяться епідеміологічні розслідування та комплекс протиепідемічних заходів, направлених на профілактику інфекційних захворювань та запобігання поширенню, локалізацію і ліквідацію інфекційних хвороб в районі.

Щодо епідемічної ситуації із захворюваності га грип та ГРВІ, повідомила, що захворюваність у порівнянні з попереднім тижнем зросла  на 11,7%. 

Керівники управлінь та служб Броварської райдержадміністрації проінформували присутніх про свою роботу за минулий тиждень.

Броварська РДА

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed