В рамках “Великого будівництва” продовжується модернізація приймальних відділень Київщини

image
9 Грудня 2020, 17:20
Поділитися:

9 декабря 2020 г. 17:04

На Київщині продовжується модернізація та облаштування приймальних відділень районних та міських лікарень в рамках державної програми “Велике будівництво”.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації (КОДА).

“Наразі проводимо реконструкцію приймального відділення Ірпінської центральної міської лікарні. Буде влаштовано відділення екстреної медичної допомоги з відповідним обладнанням. 115 тисяч мешканців міста Ірпінь та Бучанського району матимуть змогу отримувати якісну медичну допомогу. Лікарі зможуть проводити хворим необхідні обстеження, своєчасно встановлювати діагноз, при необхідності розпочинати лікування, а також передопераційну підготовку”, – повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

в Телеграм

Вартість будівництва становить 6,9 млн гривен, кошти на реалізацію якого в повному обсязі передбачено за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетом на реалізацію проєктів з реконструкції та капітального ремонту приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах.

Станом на початок грудня роботи по проведенню реконструкції приймального відділення КНП “Ірпінська центральна міська лікарня” виконано на 80% відповідно до запланованого графіку робіт.

За інформацією замовника (КНП “Ірпінська центральна міська лікарня”) об’єкт планується завершити до кінця 2020 року.

Читайте:На Київщині 945 нових хворих на коронавірус за добу

Фото: пресслужба КОДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона