В рамках Тижня Відкритого Уряду відбулася семінарська зустріч “Інструменти протидії корупції”

В рамках Тижня Відкритого Уряду відбулася семінарська зустріч “Інструменти протидії корупції”
28 Травня 2024, 12:35
Поділитися:

Сьогодні в рамках Тижня Відкритого Уряду, а також проекту «Розбудова громади майбутнього: ефективне самоврядування без корупції» відбулася семінарська зустріч з представниками старостинських округів, комітетів самоорганізації населення, комунальних підприємств громади.

Було обговорено інструменти протидії корупції, зокрема, мова йшла про Єдиний портал викривачів корупції та чат-боти, де можна подати повідомлення в тому числі і анонімно.

Зустріч провели:

Олексій Скиданенко, головний спеціаліст юридичного управління
Сергій Рязанов, Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчих органах Фастівської міської ради
Тетяна Авксентюк, керівниця проекту «Розбудова громади майбутнього: ефективне самоврядування без корупції», який реалізується виконавчим комітетом Фастівської міської ради у співпраці з громадською організацією «Агенція європейського розвитку та інновацій» за підтримки Ради Європи

Зустріч стала платформою для обміну ідеями та практичними кроками, спрямованими на використання інструментів протидії корупції та забезпечення ефективного самоврядування.

Цьогоріч Тиждень Відкритого Уряду проводиться у країнах – учасницях міжнародної Ініціативи “Партнерство «Відкритий Уряд” з 27 по 31 травня.

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів