В рамках акції “Зростаємо разом” першачки Київщини висадять дерева

image
25 Серпня 2021, 13:30
Поділитися:

25 августа 2021 г. 13:27

У рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського “Зелена країна” голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін ініціював із 1 вересня у школах Київщини акцію “Зростаємо разом”. Її мета полягає в тому, щоб кожен першокласник регіону висадив своє перше дерево, яке ростиме і розвиватиметься разом з ним.

Про це KV стало відомо із повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації (КОДА).

“Дуже важливо прививати дітям навички розумно й раціонально використовувати природні ресурси. Причому робити це потрібно в ігровій формі, щоб школярі якнайкраще усвідомили колосальне значення навколишнього середовища на їх здоров’я. Саме тому вирішили запропонувати всім нашим першокласникам долучитись до екологічної акції та висадити дерева біля своїх шкіл. По-перше, це стане символічною подією в їх житті. По-друге, кожний з них зробить неоціненний вклад в озеленення Київщини”, – акцентував Василь Володін.

в Телеграм

Акція “Зростаємо разом” триватиме впродовж вересня. До неї запрошують долучитись також випускників закладів освіти, усіх школярів та педагогів.

Зазначається, що в області функціонує 703 школи.За попередньою інформацією місцевих органів управління освітою, у новому навчальному році в регіоні до першого класу піде понад 23 870 дітей.

Читайте: Завдяки “Великому будівництву” на Київщині відкрили найсучаснішу Академію спорту (фото)

Фото: КОДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона