В Поташні вирішили демонтувати ще сім зруйнованих рашистами будинків

image
29 Вересня 2023, 13:56
Поділитися:

29 вересня 2023 г. 13:28

Бородянська селищна рада майже обрала підрядника для проведення демонтажу приватних будинків та господарських будівель пошкоджених унаслідок військових дій російської федерації в с. Поташня Бучанського району. За виконання необхідних демонтажних робіт керівництво Бородянської громади може заплатити на 310 тисяч гривень менше, ніж очікувалося.

Про це KВ дізналася із оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно тендерного оголошення, початкова вартість замовлення складала 1,2 млн гривень.

Щоб визначити виконавця проведення демонтажних робіт, 26 вересня відбувся аукціон, участь в якому взяли три організації.

Підрядником для цієї закупівлі, скоріш за все, оберуть ТОВ “Будівельна корпорація “Демонтажник”, чия остаточна цінова пропозиція “перегнала” свого опонента на близько 84,76 тисяч гривень і склала 890 тисяч гривень. Повідомлення про намір укласти договір з цією організацією було опубліковано 29 вересня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Дана організація повинна буде виконати наступний перелік робіт:

Згідно системи даних Clarity Project, дана організація брала участь у ще одному тендері від Бородянської селищної ради про демонтаж аварійно-небезпечного багатоквартирного житлового будинку у смт. Бородянка, вул. Центральна, буд. 353. Проте, як йдеться у системі даних, її було дискваліфіковано та обрано іншу організацію з вищою ціновою пропозицією.

Згідно тендерної документації, ймовірний виконавець буде зобов’язаний надати послуги з демонтажу будинків за адресами: Київська область, село Поташня, вул. Поташня,2,9,37,38,40,41,43а до 4 грудня 2023 року.

Що Київщина купувала на минулому тижні – дивіться про це у відео KВ

Нагадаємо, Відділ освіти Бородянської селищної ради збирається виконати ремонт даху та провести роботи з підготовки до опалювального сезону у Мирчанській гімназії, шо на території Бородянської громади. Роботи мали розпочатися 24 липня. Виділити на ремонт Бородянська сільрада готуються близько 4,23 млн гривень.

Як раніше повідомила KВ, голова Київської обласної державної адміністрації (КОДА) Руслан Кравченко наголосив, що метою Київської обласної державної адміністрації є забезпечення максимальної прозорості відбудови Київщини та інших процесів, які впливають на розвиток регіону. Він зазначив, що часто виникають питання щодо того, як відбувається процес відновлення “з нуля”.

Читайте: Бородянка знову в епіцентрі політичного скандалу з перерозподілу влади

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона