В Олександрівській лікарні влаштують «День здоров’я»

image
25 Жовтня 2019, 08:11
Поділитися:

У суботу, 26 жовтня, до Всесвітнього дня боротьби з інсультом кияни в Олександрівській лікарні влаштують «День здоров’я». Під час якого кияни зможуть проконсультуватися зі спеціалістами, а в разі визначеної лікарями необхідності – пройти обстеження.

«День здоров’я» триватиме з 9:00 до 15:00 у Кардіологічному корпусі № 10 Олександрівської клінічної лікарні.

З 28 жовтня до 2 листопада кияни також зможуть пройти консультації та за показами обстеження на предмет виявлення серцево-судинних патологій у консультативно-діагностичних центрах районів столиці, дізнатися про ризики виникнення проблем зі здоров’ям у пунктах «Лікар у вашому домі» (які працюватимуть у тому числі у суботу, 2 листопада).

Також заплановано проведення оздоровчо-діагностичної акції «День здоров’я» для мешканців житлового масиву Троєщина.

Цей житловий масив найвіддаленіший від клінік та спеціалізованих медичних закладів. Тож, сподіваюсь, киянам, які там мешкають, буде зручно у суботу відвідати лікарів, які фактично приїхали до них самі, – зазначила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

На базі консультативно-діагностичного центру Деснянського району за адресою: вул. Закревського 81/1, 2 листопада прийматимуть спеціалісти з Олександрівської лікарні, Київської міської клінічної лікарні № 1, Київської міської клінічної лікарні № 6, Київського міського клінічного ендокринологічного центру.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ