В ОДА продовжують працювати над створенням “Еко-стежок Київщини”

image
4 Грудня 2020, 21:13
Поділитися:

Фахівці департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації продовжують працювати над створенням еколого-туристичних маршрутів “Еко-стежки Київщини”у Вишгородському, Обухівському та Васильківському районах.

Робота триває спільно з представниками Центру екологічної освіти та інформації в рамках Регіональної програми розвитку природно-заповідного фонду “Київщина заповідна”.

Як повідомили в департаменті, упродовж крайніх двох тижнів були проведені практичні семінари. У них взяли участь працівники лісового господарства та об’єктів природно-заповідного фонду, краєзнавці, студенти туристичних спеціальностей, представники громадських природоохоронних організацій і керівники позашкільних закладів освіти.

Для учасників організували кілька тематичних презентацій. Вони пройшли на базі Димерського лісового господарства, Обухівського лісництва та Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Під час них учасники ознайомились зі структурою лісу, роботами, які виконують лісівники, а також об’єктами природно-заповідного фонду, які і стали “родзинками” туристичних маршрутів районами Київщини.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація