В Обухові навчатимуть писати проєкти для розвитку громади

image
10 Листопада 2023, 12:20
Поділитися:


На воркшопі учасники/ці детально ознайомляться з методологією «Дизайн мислення», що покликана навчитись краще зрозуміти процес створення інноваційних рішень, а також дізнаються, як уникнути «провалу», здавалося би, ідеального проєкту, – йдеться в прес-релізі організаторів заходу – програми «Єднання заради дії».

За допомогою різноманітних практичних та творчих завдань, ви пройдете повний цикл від виявлення потреб до генерації ідей та пошуку нестандартних рішень, – йдеться в повідомленні.

Нові знання допоможуть у розробці та реалізації корисних та важливих проєктів у громадах. Ретельно підібрані вправи допоможуть опанувати навички емпатії, аналізу, структуризації, роботи в команді.

Не лише теорія – нові знання і навички відразу застосовуватимуться на практиці, а саме в розробці власного проєкту, який буде орієнтований на жителів громади а також тих, хто знайшов тут для себе прихисток і безпеку.

Чи можливо створити проєкт, який буде задовольняти потреби всіх? — долучайтеся до тренінгу та дізнавайтеся відповідь, – наполягають організатори.

Кому буде корисним тренінг: внутрішньо переміщеним особам віком 30+ та жителям приймаючих громад.

Реєстрація на захід за посиланням.

Електронні заявки приймаються до 20 листопада 18:00 години. Про місце і час проведення тренінгів зареєстрованим учасникам буде повідомлено на електронну адресу, за три дні до початку заходу.



Source link