В Оболонському районі в рамках акції «Мільйон Дерев» висадять катальпи

image
15 Жовтня 2020, 17:29
Поділитися:

17 жовтня, у суботу о 10:00 охочих запрошують на посадку катальп на майданчику біля вул.Богатирська 3д, в Оболонському районі.

Посадка проводитися в рамках проекту «Мільйон Дерев», спільно з Оболонським КП УЗН. Для посадки міською владою було виділено майданчик, недалеко від метро Почайна біля вул. Богатирська 3д.

Наразі зібрали ресурси на посадку 59 дерев, майданчик розрахований на 150 дерев. Організатори шукають спонсорів та активних учасників, хто може допомогти з висадкою дерев. Так, вартість одного саджанця катальпи з закритою кореневою системою і доставкою виходить в 250 грн. На посадку кошти приймаються до 12.00 16 жовтня. Хто забажає спонсорувати від 40 дерев, лого чи інформацію о цих людях розмістять на табличці посадки.

– Ми робимо масштабний проект і з радістю будемо співпрацювати з усіма бажаючими, для здійснення посадок в рамках проекту «Мільйон Дерев» на території України.
Якщо у вас є можливість надати будь-яку допомогу для здійснення проекту, ми будемо цьому раді,
– кажуть організатори. 

Коли: 17 жовтня о 10.00
Де: вул. Богатирська, 3д
Обов’язкова реєстрація

«Мільйон Дерев» – Всеукраїнський соціальний проект по посадці дерев. За 2 роки спільними зусиллями людей і компаній ініціатори проєкту хочуть посадити мільйон дерев.

Нагадаємо, замість незаконного з’їзду, в Солом’янському районі висадили каштани

Марія Катаєва

Новини Києва – оперативно і лаконічно в Telegram!

Джерело: Вечірній Київ