В облдержадміністрації відбувся черговий прийом громадян

image
23 Грудня 2019, 13:57
Поділитися:

На особистий прийом до першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації Світлани Свищевої звернулися жителі Вишгородського, Таращанського, Бородянського, Згурівського, Володарського, Переяслав-Хмельницького, Києво-Святошинського районів, смт Гостомель та міста Богуслав.

Громадяни порушили питання щодо ремонту аварійного багатоповерхового будинку, підробки документів плану забудови, призначення субсидії заявнику, отримання гуманітарного автомобіля, реалізації публічної політики у сферах праці, реалізації соціального проєкту, необґрунтованої інформації з приводу щорічної оцінки державного службовця, незаконних дій при формуванні конкурсної комісії по призначенню директора КР «Володарської центральної лікарні», повернення коштів за «Теплий кредит» та питання щодо конфлікту інтересів між представниками місцевої влади і громади.

Світлана Свищева наголосила на необхідності оперативного розв’язання проблемних питань у межах чинного законодавства та надала доручення відповідним структурним підрозділам.

Нагадаємо, прийом громадян проводиться відповідно до Графіку проведення особистого прийому громадян керівництвом Київської обласної державної адміністрації. Записатися на особистий прийом можна у відділі роботи зі зверненнями громадян за тел.: 286-84-11 з 09:00 до 18:00 (обідня перерва з 13:00 до 13:45).

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація