В області продовжується робота з розробки Стратегії розвитку Київської області на період 2021-2027 роки

image
26 Вересня 2019, 17:13
Поділитися:

В області продовжується робота з розробки Стратегії розвитку Київської області на період 2021-2027 роки та Плану заходів з її реалізації у 2021-2023 роках (далі – Стратегія та План заходів).

26 вересня 2019 року в приміщенні Київської облдержадміністрації відбулося засідання за участю Першого заступника голови Київської облдержадміністрації С. Свищевої та керівників тематичних підгруп, створених у складі робочої групи з розробки проектів Стратегії та Плану заходів.

На засіданні розглянуто результати напрацювань 19 тематичних підгруп протягом вересня цього року, схвалено основні тенденції та проблеми соціально-економічного розвитку відповідних галузей (сфер діяльності), результати SWOT-аналізу їх розвитку, які буде узагальнено та включено до проекту Стратегії. Крім цього, було обговорено питання формулювання стратегічного бачення розвитку Київщини з урахуванням пропозицій суб′єктів регіонального розвитку.

З метою реалізації подальших кроків у напрямку підготовки проекту Стратегії надані відповідні доручення структурним підрозділам облдержадміністрації.

Департамент економічного розвитку і торгівлі Київської облдержадміністрації

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація