В області – без очок – Макарів Діловий

image
28 Травня 2021, 07:05
Поділитися:

Обидва клуби Макарівщини поступилися в своїх матчах на обласній арені.

СК “Юніор” поступився в Кагарлику амбітному дебютанту обласних змагань – “Дружбі” із Мирівки. Ще до перерви макарівчани пропустили тричі – забивали Олександр Шарило, Артем Недоля і Віктор Бачинський. По перерві господарі продовжили забивати – дубль оформив Тимофій Листопад, відзначилися також Олег Миколайчук та Владислав Сотник. “Юніор” же відповів м’ячем престижу від Давида Павленка – у цьому теж є певний позитив, якщо про нього можна говорити після поразки 7:1… Адже до цього ”юніори” не забивали у шести матчах поспіль. В наступному турі СК “Юніор” прийматиме “Динамо” із Фастова.

А от у “Партизана” в Баришівці все було не так безнадійно. Пропустивши два м’ячі за короткий проміжок часу у першому таймі, кодрянці притиснули титулований “Авангард” до власного штрафного майданчика у другій половині зустрічі, і таки досяг свого незадовго до фінального свистка – арбітр призначив пенальті у ворота команди із Бзова, які, до слова, захищав Євген Стриж, відомий на Макарівщині виступами за ФК “Макарів”.

Однак інтрига зникла так само швидко, як і з’явилася – за кілька хвилин одинадцятиметровий удар арбітр призначив вже у ворота “Партизанів”. “Авангард” переміг з рахунком 3:1 та піднявся на 3-тю позицію. “Партизан” же перебуває на четвертій позиції і в наступному турі зіграє із ще одним прямим конкурентом – “Зорею Миронівщини”.

Джерело: Макарів Діловий