В обласному управлінні ДСНС підбили підсумки роботи за І півріччя 2019 року

image
24 Липня 2019, 13:52
Поділитися:

Очільник Київської ОДА Михайло Бно-Айріян взяв участь у розширеному засіданні колегії ГУ ДСНС у Київській області. Засідання відбулося на базі головного управління за участі керівного складу обласної ДСНС, представників депутатського корпусу, облдержадміністрації та працівників територіальних підрозділів.

У ході колегії рятувальники підбили підсумки роботи за І півріччя 2019 року та окреслили завдання на найближчий час. Зокрема, розглянули стан виконання Програм цивільного захисту в містах та районах області. Також обговорили питання щодо діяльності головного управління та підпорядкованих підрозділів ДСНС за напрямками цивільного захисту, оперативного реагування, державного нагляду у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, матеріально-технічного забезпечення підрозділів та внесли пропозиції щодо покращення роботи у цих напрямках.

На питаннях додаткового матеріально-технічного забезпечення підрозділів ДСНС у своєму виступі зосередив увагу і голова КОДА: «В області 263 житлових будинки, поверховість яких складає понад 16 поверхів. Це означає, що повинна бути спеціальна техніка, яка швидко доїжджає і, у разі потреби, забезпечує евакуацію людей з верхніх поверхів. По усій області є лише дві такі машини, одна з яких не працює. Це нонсенс, враховуючи темпи будівництва та розвитку міст. Ні додаткового особового складу не виділяється, ні додаткових чергових частин, ні машин, нічого! Тому будемо вирішувати це питання спільними зусиллями з керівниками районів, міст та ОТГ».

Михайло Каренович запевнив рятувальників у своїй підтримці та пообіцяв найближчим часом допомогти у вирішенні проблемних питань. «Я хочу вибудувати відносини зі службою у конструктивній площині для того, щоб вирішити ті проблеми які є – системно. Звичайно, не можливо за короткий період часу вирішити проблемні питання, які роками не вирішувались взагалі. Але починати рух потрібно», – наголосив очільник КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація