В новому ліцеї Ірпеня безкоштовно будуть навчатися учні 8-11 класів, – Маркушин

image
8 Травня 2019, 09:53
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Олександр Маркушин, в.о. Ірпінського міського голови, заявив про те, що в Ірпені з’явиться додаткова можливість безкоштовного навчання для учнів 8-11 класів, які проживають в ірпінському регіоні.

«В Ірпені з’явиться Ірпінський академічний
ліцей, який буде розміщено в одному з корпусів Ірпінського економічного коледжу
Національного університету біоресурсів. При цьому,
усі бажаючі учні Ірпеня та Приірпіння зможуть там навчатися в 8-11 класі
безкоштовно та на добровільних засадах», – зазначив Олександр Маркушин.

Він також спростував чутки, які
нещодавно поширила одна із місцевих активісток, про те, що в ірпінській
загальноосвітній школі №17 буде скасоване навчання для старшркласників:

«Офіційно заявляю, що дана інформація не
відповідає дійсності. Завдяки активній позиції ірпінської міської влади, жодного
закриття 10 та 11 класів у жодній нашій школі не буде».

Нещодавно стало відомо, що з 1 вересня 2019 року розпочне роботу багатопрофільний комунальний заклад нового формату – Ірпінський академічний ліцей НУБІП України Ірпінської міської ради Київської області .

На даний момент відкрита онлайн- реєстрація для майбутніх учнів ліцею.

З 6 травня 2019 року в.о. директора Ірпінського академічного ліцею НУБІП України Ірпінської міської ради Київської області працює Світлана Березинець.

Березинець Світлана, 1971 року народження, має вищу освіту, закінчила Національний університет біоресурсів і природокористування України, педагогічний факультет за спеціальністю «Професійне навчання (Економіка)», кваліфікація економіст-педагог
та Київський державний торгово-економічний університет за спеціальністю «Товарознавство і торгівля продовольчими товарами», кваліфікація товарознавець продовольчих товарів.
З вересня 2007 р. по теперішній час – викладач Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ірпінський економічний коледж». З 2008 очолює циклову комісію маркетингу і торгівлі. З вересня 2007 р. по теперішній час – викладач Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ірпінський економічний коледж». З 2008 очолює циклову комісію маркетингу і торгівлі. Активний учасник міжнародних, всеукраїнських науково-практичних конференцій.Склала два кандидатські іспити на здобуття наукового ступеня кандидата наук. Продовжує працювати над дисертаційним дослідженням: «Реалізація потенціалу малого бізнесу в управлінні розвитком національної економіки». З 2008 р. – активний учасник Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів”.



Джерело: ITV