В небі над Києвом силами ППО було знищено більше 20 повітряних цілей

image
6 Червня 2023, 09:29
Поділитися:

6 червня 2023 г. 09:24

В ніч з 5 на 6 червня червня ворог здійснив черговий повітряний напад на Київ із застосуванням стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспію крилатими ракетами типу Х-101/555. За попередньою інформацією в повітряному просторі над Києвом та навколо Києва силами та засобами протиповітряної оборони були виявлені і знищені понад 20 повітряних цілей.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби КМВА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Рашисти ніколи не зупиняться, допоки ми їх не переможемо. Не дивлячись на міжнародне гуманітарне право, ані на безрезультативність, московити продовжують атакувати мирний Київ. Знов ніч. Знов сирена. Знов масована ракетна атака, потенційно – крилатими ракетами типу Х-101/555. Пуски були здійснені традиційно – із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря. За попередньою інформацією, силами і засобами ППО в повітряному просторі навколо столиці було виявлено і знищено понад 20 повітряних цілей ворога! Всі збиті, влучань не було”, – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також в КМВА повідомляють, що внаслідок падіння уламків в Деснянському районі пошкоджено дорожнє покриття, лінії електропередач тролейбусного сполучення, частково вибиті вікна магазину. Відомості щодо потерпілих наразі не надходили. Дані оперативного зведення, інформація щодо руйнувань і потерпілих збираються та уточнюються.

Нагадаємо,російськими окупаційними військами здійснено підрив Каховської ГЕС. Оголошена евакуація населення з потенційних зон підтоплення. Президент Зеленський терміново скликав РНБО.

Читайте:Російські окупанти підірвали Каховську ГЕС

Фото: РБК-Україна

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона