В Миронівці працюють над розробкою стратегії розвитку громади

В Миронівці працюють над розробкою стратегії розвитку громади
13 Жовтня 2024, 06:03
Поділитися:


У заходах взяли участь представники виконавчого комітету, депутати Миронівської міської ради, а також активні жителі громади.

Про це повідомляє Миронівська міська рада.

Ці зустрічі стали важливим етапом у формуванні стратегії, яка допоможе зробити Миронівську громаду більш процвітаючою та комфортною для життя всіх її мешканців. Дякуємо кожному, хто долучився, – йдеться в повідомленні.

Деталі:

  • Зустріч із представниками виконавчого комітету: основною метою зустрічі було обговорення дерева цілей розвитку громади та його подальше доопрацювання. Учасники детально розглянули пропоновані цілі та ініціативи, обговорили нагальні питання щодо соціально-економічного розвитку громади, ідей щодо інфраструктурних проєктів та інших напрямків розвитку Миронівської ТГ.
  • Зустріч із депутатами Миронівської міської ради: депутати мали можливість внести свої пропозиції та корективи до попередньо розробленого дерева цілей. Обговорення було зосереджено на довгострокових завданнях, зокрема в галузях економіки, соціальної політики, охорони здоров’я та освіти. Депутати підкреслили важливість врахування інтересів усіх верств населення громади та забезпечення ефективного використання ресурсів.
  • Публічна консультація з громадськістю: завершальним етапом обговорення дерева цілей майбутньої стратегії стала публічна консультація з громадськістю.Це була ключова подія в якій взяли участь близько 100 активних мешканців громади, серед яких – підприємці, освітяни, медики та активісти. Основна мета цієї консультації полягала в залученні широкого кола громадян до обговорення розвитку Миронівської громади.

В Миронівці працюють над розробкою стратегії розвитку громади


Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

  • В небі на Обухівщині спостерігали північне сяйво

  • Молитва за Україну: Митрополит Епіфаній звершив службу у Свято-Михайлівському храмі Миронівки

  • Митрополит Епіфаній очолив службу в храмі на Обухівщині

  • Миронівська громада шукає добровольців для захисту неба від дронів

  • Рідним захисників з Миронівки вручили їх посмертні нагороди



Source link