В музеї планують зробити міську краєзнавчу та літературну премії

image
18 Серпня 2019, 23:10
Поділитися:

В музеї планують зробити міську краєзнавчу та літературну премії

На засіданні науково-методичної ради КО «Історико-Краєзнавчий музей м. Вишневого», яке провів його директор Вадим Бухаров, було обговорено Положення про міську краєзнавчу премію імені видатного українського археолога і краєзнавця чеського походження Вікентія Хвойки.

Обговорили розробку Положення про міську літературну премію. За пропозицією керуючого мистецькою секцією ради музею Володимира Корнійчука, вирішено назвати її іменем Віктора Бабича, вишнівського поета та журналіста. Крім цього, присутні одноголосно схвалили пропозицію висунути на звання «Почесного громадянина Вишневого» Коваля Анатолія Олексійовича, директора заводу «Візар». Запропоновано винести на розгляд сесії Вишневої міської ради ці питання, а також зміни до Статуту КО «Історико-краєзнавчий  музей м. Вишневого», які б відповідали сучасним вимогам та сприяли виконанню програми розвитку музейної справи в місті.

Члени Науково-методичної ради збирають матеріали до видання другого історичного альбому, і просять вишнівчан переглянути свої сімейні альбоми, до яких могли б увійти фото, які можуть мати історичну цінність.

 

Відділ інформації та зв’язків з громадськістю

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради