В Макарові воїни-захисники України провели урок мужності для учнів багатопрофільного ліцею

image
13 Жовтня 2021, 18:11
Поділитися:

В селищній бібліотеці пройшов урок мужності «Можна все на світі вибирати, сину, вибрати не можна тільки Батьківщину» для учнів 10 “А” класу Макарівського багатопрофільного ліцею.

Про це розповідає інформаційне агентство “MKV” цитуючи керівницю комунального закладу “Публічна бібліотека” Макарівської селищної ради Валентину Йовенко, урок було організовано напередодні Дня захисників та захисниць України.

На зустріч з учнями разом з волонтерами Оксаною Герасименко та Людмилою Гарарук завітали воїни-захисники України від російської агресії, мешканці Макарівської громади Дмитро Поліщук, Петро Коваленко, Максим Целованський, Олександр Алтухов.

Говорили про те, як бути справжнім патріотом. Воїни-захисники розповідали про свою службу в АТО, про те, як війна змінила їх свідомість і ставлення до життя.

Завершуючи зустріч гості побажали учням гарно вчитися та палко любити свою Батьківщину. А також подарували книги із серії «Пам’ять нації» про воїнів-земляків, які загинули у війні з російським агресором, захищаючи незалежність та суверенітет України.

У свою чергу, учні привітали воїнів-захисників із прийдешнім святом та щиро подякували за змогу мирно жити.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що у Макарівській громаді відправили призовників до лав Збройних сил України.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!

Джерело