В Макарові відкрили фотовиставку про окупацію громади

image
5 Жовтня 2023, 20:09
Поділитися:

5 жовтня 2023 г. 20:03

У середу, 4 жовтня, до Дня селища Макарів, біля кінотеатру “Ольвія” відкрили фотовиставку “33 дні”, де презентували раніше не опубліковані світлини часів окупації громади.

Про це KВ стало відомо з публікації Макарівської селищної ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Виставка отримала назву “33 дні” — саме стільки часу наша громада перебувала в окупації та активно чинила спротив російським загарбникам. До експозиції увійшли світлини, переважно роботи місцевих жителів, що досі не були ніде опубліковані. Також у Програмі заходу відбувся показ чотирьох короткометражних фільмів, присвячених боям за Макарів та досвіду життя в окупації”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Починаючи з п’ятниці, 6 жовтня, виставка діятиме на городищі Панського парку, де вона виступатиме у ролі тимчасової експозиції Краєзнавчого музею. Бажаючі відвідати виставку і прослухати екскурсійну програму зможуть зробити це до 10 жовтня.

Як раніше писала KВ, на Київщині відновлять 97 об’єктів за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Їх перелік затверджений двома розпорядженнями Кабінету Міністрів України про виділення коштів з Фонду, куди увідуть об’єкти в Макарівській громаді.

Читайте: За кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на Київщині відновлять 97 об’єктів (перелік)

Фото: Вадим Токар.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона