В Макарові продовжуються роботи по відновленню багатоквартирного будинку

image
24 Листопада 2023, 19:14
Поділитися:

Тривають роботи з відновлення багатоквартирного житлового будинку по вулиці Садова, 1а в Макарові на Київщині. Почали зводити зруйнований під’їзд.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на повідомлення Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

У результаті прямих влучань боєприпасів у березні 2022 року, у частині багатоповерхівки вщент вигоріли квартири останнього під’їзду, зруйновані міжповерхові перекриття, частково дах, пошкоджені інженерні мережі.

У вересні 2023 року Макарівський селищний голова повідомив, що за адресою Садова, 1а тривають підготовчі роботи необхідні для відновлення фундаменту та конструкцій будинку.

У жовтні 2023 року спецкомісія КОВА перевірила процес робіт у Макарові. Проінспектували, як відновлюють дві пʼятиповерхівки, розташовані поруч, одна з яких – будинок за адресою Садова, 1а на 60 квартир.

Наразі на об’єкті розпочато будівництво зруйнованого під’їзду з підвалом: виконали підготовчі роботи, викопали котлован та влаштували фундамент. Залили перекриття цокольного поверху. Також розпочалися роботи з утеплення фасадної частини будинку.

Завершення відбудови будинку заплановано на друге півріччя 2024.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що у Калинівці Макарівської громади відновлять пошкоджену п’ятиповерхівку.

Нагадуємо, у Макарові капітально відновлять ліцей в який влучили російські окупанти.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело