В Макарові планують облаштувати набережну біля Здвижа – Макарів Діловий

image
14 Березня 2021, 20:27
Поділитися:

Усі знають про глобальну світову ініціативу – висаджування дерев. Про неї не забувають і на Макарівщині. На минулому засіданні сесії Макарівської селищної ради від депутатів фракції Європейська Солідарність голова фракції Олександр Гулак ініціював долучитись усіх депутатів та громадськість Макарівщини до цього благородного діла. Зокрема, пропозиція була у тому, щоб облагородити набережну річки Здвиж. Ця акція мала відбутись 20 березня по всьому світу, але через погіршення погодних умов в Україні її перенесли на 10 квітня.
Сьогодні Олександр Гулак зустрівся із засновником Добропарку, Ігорем Добруцьким, розповів йому про свої ідеї та залучився його підтримкою. Разом вони сьогодні оглянули територію, де планується створити затишне місце для відпочинку біля води дітей та дорослих.
Поки є час до створення проекту, Олександр Гулак звернувся до всіх підписників та мешканців Макарівщини, кому не байдужа доля цього місця та дозвілля долучитись до стаоренння проекту. « Діліться ідеями, яку концепцію варто втілити в життя? Можливо, треба зробити пляжну зону із волейбольним майданчиком та місцями для засмаги? Або більшості мешканців селища більше до душі створення скверу, де буде зручно сховатись від палючого сонця влітку?»,- написав Олександр на своїй сторінці у Фейсбук. https://www.facebook.com/Голова-Макарівської-районної-ради-VII-скликання-Олександр-Гулак-482783001930520/

Пишіть свої пропозиції в коментарях та поширюйте пост, аби ще більше людей могли поділитися своїми думками стосовно цього. Чим більше буде ідей, тим прекраснішим стане це місце!

Також є ідея створення ініціативної групи, куди можуть увійти як представники влади і депутатів, так і громадськості. Бо це чудове місце може стати не тільки улюбленим місцем для відпочинку макарівчан та наших гостей, а й візитівкою селища!

Джерело: Макарів Діловий