В Макарові комісія селищної ради під головуванням Вадима Токаря позачергово розглядала ситуацію з темпами захворюваності у громаді

image
13 Жовтня 2021, 17:10
Поділитися:

Лікарня всім забезпечена, захворюваність зростає. Такі звіти були озвучені протягом позачергового засідання Макарівської селищної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Враховуючи стрімке погіршення епідемічної ситуації у Київській області, 13 жовтня під головуванням Макарівського селищного голови Вадима Токаря відбулося позачергове засідання Макарівської селищної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це інформаційному агентству “MKV” стало відомо з телеграм каналу Макарівського селищного голови.

Захворюваність у Макарівській громаді зросла за останній тиждень на 116%, лікарня всім забезпечена

Про протиепідемічний стан на території Макарівської громади пов‘язаний з гострою респіраторною хворобою Covid-19 проінформувала завідувач Фастівського районного відділу ДУ «Київський обласний центр контролю та профлактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Віра Ткаченко, яка зазначила, що випадки захворювання були зареєстровані у 45 населених пунктах з 49. Насторожує те, що захворюваність у Макарівській громаді зросла за останній тиждень на 116% та наголосила на тому, що у такій ситуації вкрай важливо дотримуватися усіх протиепідемічних заходів та за умови відсутності протипоказань – вакцинуватися.

Про стан захворюваності працівників, учнів та вихованців учбових та дошкільних закладів Макарівської селищної ради доповіла виконуюча обов‘язків начальника відділу освіти, молоді, фізичної культури і спорту Лариса Султанова.

Директор КНП «Макарівська БЛІЛ» Макарівської селищної ради Олексій Кравець повідомив про роботу лікарні як закладу для госпіталізації пацієнтів з Covid-19 та зазначив, що лікарня забезпечена усім необхідним для лікування таких хворих.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що Макарівська лікарня прийматиме лише хворих на Covid-19.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!

Джерело