В Макарівській громаді планують витратити майже 23 млн. грн на ремонт доріг (ДОКУМЕНТ)

image
12 Січня 2022, 11:33
Поділитися:

Макарівська селищна рада планує у 2022 році витрати майже 23 млн. грн. на ремонт доріг у громаді.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на місцевий телеграм канал Makariv LIVE.

Повідомляється, що згідно ““Програми утримання і ремонту доріг комунальної власності у населених пунктах Макарівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки” у 2022 році Макарівська селищна рада планує направити близько 23 млн. грн. на ремонт доріг.

Програма була проголосована на черговій сесії Макарівської селищної ради 24 грудня 2021 року.

Помічник депутата Київоблради Тетяни Семенової збрехав про ремонт доріг

Раніше, за інформіцєю телеграм каналу Makariv LIVE, помічник депутата Київської обласної ради Тетяни Семенової, Володимир Крижевський, розповсюдив неправдиву інформацію про суму коштів, яку планують використати на ремонт доріг. Він стверджував, що на ремонт витратять трохи більше 4 млн. грн.

Поліція та НАЗК перевіряють кспосадовця у Макарівській громаді Київської області
Поліція та НАЗК перевіряють експосадовця у Макарівській громаді Київської області

Це не перший випадок, коли експосадовець свідомо дезінформує мешканців громади. Раніше помічник депутата Київоблради Тетяни Семенової збрехав про закриття освітнього закладу у Макарівській громаді. Нагадуємо, журналісти ІА “МКV” заявили про тиск з боку помічника депутата Київоблради Тетяни Семенової після публікації про те, що поліція та НАЗК перевіряють помічника депутата Київоблради Тетяни Семенової Володимира Крижевського.

Ремонт доріг є болючим питанням для багатьох громад, у інтерв’ю виданню Моя Київщина Макарівський селищний голова Вадим Токар зазаначав, що протяженість доріг у Макарівській громаді близько 800 км. Пояснив він і основну проблему з ремонтом більшості доріг – майже всі центральні дороги в населених пунктах Макарівської громади перебувають на балансі та утриманні області.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!

Джерело