В Макарівській громаді Київщини вантажівка підірвалась на ворожій міні

image
10 Червня 2022, 14:45
Поділитися:

10 червня 2022 г. 14:31

У Київській області, поблизу хутора Почепин що в Бучанському районі Макарівської громади, вантажівка з піском підірвалась на міні московитів. Від вибуху автомобіль згорів вщент, водій, на щастя, значних травм не отримав.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“10 червня о 10:13 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про те, що поблизу хутора Почепин Макарівського СТГ, вантажний автомобіль підірвався на міні”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На місце події прибув черговий караул 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини Макарова.

Рятувальники встановили, що вантажівка “DAF” з причепом, який був наповнений піском, підірвалася на міні та загорілася. локалізовано о 10:29 та повністю ліквідовано о 10:53. Пожежу, зусиллями 5 рятувальників, було локалізовано о 10:29 та повністю ліквідовано о 10:53. Як повідомили пожежники, водій значних ушкоджень не отримав.

Нагадаємо, 7 червня жителі Поліської громади підірвалися у власному авто на міні в лісі. Попри заборону в’їзду до лісу і наявності попереджувальних знаків, вони поїхали збирати дрова.

Зауважимо, що у Київській області тривають роботи з розмінування. Від початку робіт піротехніки виявили та знешкодили 40 706 одиниць боєприпасів.

Читайте: На Київщині за добу знешкоджено понад 360 вибухонебезпечних предметів

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона