В Київській облдержадміністрації відбудуться урочистості з нагоди відзначення Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

image
6 Листопада 2019, 10:40
Поділитися:

В концертній залі Київської обласної державної адміністрації 7 листопада 2019 року відбудеться Обласний захід з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

У програмі обласного заходу: святковий фуршет, концерт, вітання та нагородження. Початок об 11.00, офіційна частина о 12.30.

Сучасні виконавці та артисти на високому рівні продемонструють найкращі здобутки українського мистецтва: народна хореографія, українські автентичні інструменти та вокал. Концертна програма передбачає виступи Народної академічної хорової капели ім. Павла Чубинського, народного артиста України Віктора Михайловича Тетері, українського музичного гурту Шпилясті кобзарі, дівочого ансамблю української пісні Гурт Соломія, музичні твори у виконанні Анатолія Скоробагатько на акордеоні та хореографічні виступи.

Обласний захід покликаний популяризувати українську культуру та створити справжнє свято для людей, які щоденною працею розвивають та примножують культурні надбання Київщини.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація