В Києві з’явилося понад 30 патріотичних квітників

image
30 Травня 2022, 11:41
Поділитися:

30 травня 2022 г. 11:26

До Дня Києва працівники КО “Київзеленбуд” створили понад 30 квітників на патріотичну тематику. Зазначається, що квіти для них вирощуються в оранжереях в кожному районі столиці.

Про це KВ стало відомо з повідомлення на порталі КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Загалом у столиці створили понад 30 патріотичних квітників до Дня Києва. Вони присвячені протистоянню України з російським окупантом. Першою такою композицією став квітник за мотивами поштової марки з українським військовим на фоні російського корабля”, – розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Так, окрім квітника про російський корабель, у Дніпровському районі висадили квіткову композицію “Ой у лузі червона калина”, а у Деснянському композиція присвячена літаку “Мрія”.

Зазначається, що наразі в столиці щоденно працюють 700 зеленбудівців. Окрім створення квітників, ведуться роботи з прибирання парків та висаджування нових рослин: “Наразі вже висаджено 1600 дерев та майже 10 тисяч кущів. Зараз йдуть активні роботи із висадження клумб та квітників, квіти для яких вирощені у оранжереях кожного району”, – повідомляє Микола Поворозник.

Нагадаємо, що на Лівобережній квітне композиція за мотивами поштової марки “русскій воєнний корабль”

Читайте: Марку “русскій воєнний корабль” втілили в квіткову композицію на “Лівобережній” в Києві

Фото: Армія Inform

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона