В Києві відновлює роботу ЦУМ: як він працюватиме

image
31 Травня 2022, 19:17
Поділитися:

В перший день літа в Києві знову починає працювати Центральний універмаг.

Про це повідомили на сайті закладу.

Нагадаємо, що ЦУМ був зачинений від початку полномасштабного вторгнення.

У квітні була відновлена робота онлайн-магазину tsum.ua, а за два тижні потому команда ЦУМу відкрила свій перший pop-up маркет у Львові.

В Києві відновлює роботу ЦУМ: як він працюватиме, фото-1

І от тепер магазин знову повертається до роботи у своєму звичному режимі.

1 червня ЦУМ запрошує всіх на відкриття універмагу, насолодитися атмосферою офлайн-шопінгу, ознайомитися з літнім меню та десертами улюблених кафе та ресторанів, а також помилуватися панорамою міста на терасі Milk Bar, – сказано в повідомленні.

Універмаг працюватиме щодня з 10:00 до 20:00. Онлайн-замовлення клієнти можуть отримати в зоні Click&Collect на 2-му поверсі ЦУМу, також доступні послуги безкоштовної доставки та виїзної примірки зі стилістом у межах Києва.

На час повітряної тривоги універмаг припинятиме свою роботу та направлятиме відвідувачів до найближчого сховища цивільного захисту населення, розташованого на станції метро “Театральна”.

Нагадиємо, раніше ми розповідали, що у Києві вже у серпні планують відкрити ТРЦ, який зазнав ворожого ракетного удару та був сильно пошкоджений.

Також писали, що з 10 травня в столиці працює торгово-розважальний центр Lavina.

Крім того, журналісти 44.ua зібрали список локацій Києва, які відчинили свої двері та чекають відвідувачів в умовах воєнного стану.

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua