В Києві відкриється парк віртуальної реальності

image
11 Квітня 2019, 18:43
Поділитися:

В суботу в столиці відбудеться відкриття VRtuality Park, в якому обіцяють найсучасніше обладнання і кращий контент світу VR-технологій, щоб  щоб відвідувачі парку могли відчути високий рівень розвитку і різноманітності технологій віртуальної реальності, а також відразу випробувати їх усі в одному місці.

Загалом на майданчику пропонуватимуть більше 50 ігор різного типу. Зокрема, Anvio VR – ігри з повним зануренням у віртуальну реальність для спільного проходження в командах до 4 осіб, Play VR  (можливість грати один проти одного, перевірити кмітливість і спритність під час баталій з друзями), VR Симулятор з доповненою реальністю. 

– Ми впевнені, що технології VR і AR скоро стануть невід’ємною частиною життя людей по всьому світу. Оскільки ці індустрії тільки починають розвиватися в Україні, ми хочемо допомогти всім бажаючим дізнатися більше про цю технологію і розвивати індустрію разом з нами, – розповідає операційний директор VRtuality, Микита Жилкін.

Організатори позиціонують VRtuality не просто як парк атракціонів, а як платформу для охочих поділитися своїми знаннями, випробувати новітню технологію на практиці і отримати нові емоцій як від спільної гри з друзями так і від змагань з командами з інших країн.

VRtuality Park розташований в ТРЦ Космополіт (вул. Вадима Гетьмана, 6, блок C, 2 поверх), працюватиме з 10.00 до 22.30.

Нагадаємо, червоний корпус Київського університету «захопить» публічна історія

Читайте більше цікавих новин у рубриці “Неофіційно”

Джерело: Вечірній Київ