В Києві та області активізувалася робота російських ДРГ

image
5 Червня 2022, 14:38
Поділитися:

Фото ілюстративне

Росіяни знову посилили диверсійну роботу в Києві та області.

Про це заявив радник очільника міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Так, за його словами, до складу диверсійно-розвідувальних груп окупанти набирають осіб із Луганської та Донецької областей.

“Це люди, які як мінімум розуміють, а інколи навіть можуть говорити українською мовою, для того, щоб потім їх перекидати в інші регіони України і влаштовувати тут теракти”, – сказав Денисенко.

Очільник МВС розповів, що нещодавно ДРГ дещо затихли, але останнім часом знову активізувалися. Правоохоронці регулярно затримують диверсантів і відправляють їх до відповідних органів.

Денисенко наголосив, що основне завдання диверсантів – сіяти паніку серед населення на територіях, розташованих далеко від фронту.

Раніше ми розповідали, що 1 червня голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив про посилення комендантської години, оскільки в регіоні діють диверсійно-розвідувальні групи.

Також ми писали, що в Офісі Зеленського відреагували на ракетні обстріли столиці. Так, за словами Михайла Подоляка, Європа має виділяти Україні більше зброї та запроваджувати жорсткіші санкції проти рф. 

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua