В Києві презентували інструкцію: “Поведінка під час обстрілу на відкритій місцевості” (Відео)

image
24 Липня 2023, 14:48
Поділитися:

24 липня 2023 г. 14:46

21 липня спеціалісти Київського безпекового хабу Realist Security Hub презентували першу частину циклу відео-рекомендацій на випадок потрапляння під обстріл. Перша інструкція стосується ситуації, коли ворожа атака заскочила людину на відкритій місцевості, зокрема, у парку.

Про це йдеться у відео на Youtube-каналі КиївВлада.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Експерти з безпеки Realist Security Hub пояснили, які неочевидні локації в парку можна використати в разі обстрілу та на що слід орієнтуватися в перші секунди. А також – яких споруд та об’єктів слід уникати, щоб не поставити під ризик своє здоров’я.

Як пояснили KВ в Realist Security Hub, вже ближчим часом буде презентовано ще цілу низку низку відео-інструкцій з теми “Ракетний обстріл”. Зокрема: “Поведінка у випадку, коли ворожий обстріл заскочив вас:

у авто;

у громадському транспорті;

у громадській будівлі”;

у багатоповерхівці;

на АЗС;

на мосту

Центр розташований на місці колишнього тиру спортивно-технічного комплексу “Відродження” біля Бабиного Яру.

“Realist Security Hub – це публічне середовище та інтерактивна платформа, де кожен відвідувач може навчитися створювати свій простір безпеки для себе та близьких. Ми не тільки даємо теорію, ми допомагаємо отримати і застосувати на практиці отримані навички”, – каже засновник хабу Андрій Семидідько.

Фото: колажKВ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона