В Копачеві загорівся будинок: рятувальники ліквідували пожежу (відео)

В Копачеві загорівся будинок: рятувальники ліквідували пожежу (відео)
24 Листопада 2023, 12:13
Поділитися:


Про це повідомляє Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області.

Об 11:52 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Обухівський р-н, с. Копачів, СТ «Зарічне», ділянка 74, – йдеться в повідомленні.

На виклик виїхали рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Обухів. Вони встановили, що горить дачний будинок.

7 чоловік особового складу та 2 пожежні автомобілі загасили пожежу о 12:12.

Причина загоряння не повідомляється.

Тим часом рятувальники Обухівщини закликають жителів району обережно і відповідально поводитись із приладами для опалення та електропостачання.

В період значного зниження температури та під час відключення електроенергії громадяни масово користуються альтернативними джерелами електропостачання, в першу чергу — генераторами. Портативні електростанції є джерелом підвищеної небезпеки, тому дотримання правил безпеки при роботі з ними обов’язкове. Це не тільки захищає людей, які працюють з генератором, але й дозволяє продовжити термін роботи самого апарату, – наголосили вогнеборці.

І зазначили, що останнім часом з’явилось велика кількість несертифікованих і навіть саморобних пристроїв. Фахівці ДСНС радять за можливості краще перечекати кілька годин без світла, аніж використовувати річ, яка може спричинити вибух чи пожежу.

  • У Броварах відбудовують дитсадок, зруйнований під час падіння гелікоптера ДСНС

  • В Обухові рятувальники планували витратити 7 млн. на будівництво гаража

  • Обухівські рятувальники шукають пожежі і смітники за допомогою дронів



Source link