В КОДА відбувся тренінг з організації ефективної роботи для глав РДА

image
17 Лютого 2020, 20:35
Поділитися:

Тренінг з питань ефективної співпраці для новопризначених голів РДА відбувся 14 лютого в Київській облдержадміністрації. Серед основних тем – ОТГ, комунікації з громадськістю, антикорупційна політика, верифікація інформації.

Відкрив захід голова КОДА Олексій Чернишов. Він розповів керівникам районів, які зовсім нещодавно посіли свої посади, що даний тренінг – це інноваційний інструмент, якого раніше не існувало. Але його треба було створити, бо обласна влада всебічно зацікавлена в ефективній співпраці з районами, досягнути якої можна спільними цілями й завданнями та синхронізованою роботою. «Коли я прийшов до влади, всьому доводилося навчатися під час роботи, за допомогою інтуїції та попереднього професійного та життєвого досвіду. Вам випала чуда нагода отримати знання від досвідчених фахівців. Отже, скористуйтеся нею повною мірою і використайте свої знання на благо людей та для розвитку своїх районів. Ви працюєте саме для досягнення цієї мети», – підкреслив очільник Київщини.

Тренінг складався з кількох блоків, кожний з який презентували заступники та радники голови КОДА з відповідних напрямків.

З керівниками районів обговорили важливість створення об’єднаних територіальних громад для розвитку регіонів, принципи їх створення й управління та  пов’язане з цим законодавство.

Також розглянули ефективні комунікації з громадою та публічність посадової особи, принципи співпраці з медіа, важливість  інформування громади про дії місцевої влади в ЗМІ та соціальному середовищі, ключові напрямки роботи пресслужби в складі РДА.

Заслухали доповіді про антикорупційну політику, принципи підбору персоналу, поведінку у публічній площині службової особи,  перевірку достовірності інформації, наданої підлеглими новому керівнику.

По завершенню навчання учасники тренінгу отримали сертифікати від Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади при Київській ОДА.

Повідомляє пресслужба КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація