В КОДА відбувся практикум з надання адміністративних послуг

image
23 Травня 2019, 09:35
Поділитися:

За участі першого заступника голови КОДА Світлани Свищевої відбувся практикум з надання адміністративних послуг. В роботі взяли участь представники ЦНАПів Київщини, керівники ОМС, в яких планується утворення ЦНАПів та представники Мінекономрозвитку.

В ході практикуму учасники ознайомилися з діяльністю ЦНАПів на території області та обговорили шляхи оптимізації надання адміністративних послуг для населення.

«На сьогодні в Київській області продовжується реформа децентралізації. Ми рухаємося достатньо активно. Створено 17 об’єднаних територіальних громад та 44 ЦНАПи. В цьому напрямку ми одні з кращих в Україні! Люди хочуть бачити владу, яка йде до людей, хочуть, щоб їх розуміли та чули. Завдяки створенню ЦНАПів жителі області відчули полегшення, також це відчули місцеві бюджети, адже вони наповнюються за рахунок надання адміністративних послуг. Розпорядником бюджетів ОТГ – є громада. Кошти спрямовуються на поліпшення та розвиток інфраструктури, на покращення умов життя, на будівництво спортивних майданчиків, шкіл, соціальних об‘єктів. Тож ми робимо важливу справу!» – наголосила Світлана Свищева.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація