В КОДА пройшло засідання колегії Міністерства соціальної політики

image
28 Лютого 2019, 19:03
Поділитися:

Відбулось засідання колегії Міністерства соціальної політики за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

У роботі колегії також взяли участь віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, Міністр соціальної політики Андрій Рева, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук, соціальні партнери, профільні заступники голів та керівники структурних підрозділів з питань соціального захисту обласних та місцевих органів виконавчої влади, керівники регіональних служб у справах дітей та представники громадськості.

Засідання колегії було присвячено обговоренню актуальних тем соціальної сфери та перспектив її розвитку. Учасники зібрання проаналізували основні досягнення за 2018 рік та визначили перспективи розвитку.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман високо оцінив проведену Міністерством роботу. «Люди звертаються до соціальних служб, коли їм потрібна допомога. І наше завдання – побудувати якісний суспільний діалог, аби людина зрозуміла, що їй підуть назустріч і допоможуть. Ваша робота важлива, і ми її дуже цінуємо», – зазначив Володимир Гройсман. Прем’єр-міністр також підкреслив, що один з пріоритетів роботи Уряду в 2019 році – розвиток людського капіталу.

Як зазначив голова Київської облдержадміністрації, Київщина займає третє місце по рівню оплати праці, а заборгованість із виплати державних допомог і компенсацій відсутня. «Щодо планів на поточний рік, то на даний момент проводиться робота по цілому ряду важливих питань. Зокрема, це – реформування системи надання соціальних послуг і впровадження дієвих механізмів їх надання населенню. Також це підвищення рівня заробітної плати та зайнятості населення шляхом проведення соціального діалогу поміж владою, роботодавцями і профспілками», – наголосив Олександр Терещук.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація