В КОДА обговорили з представниками релігійних організацій та Церков Київщини заходи із мінімізації ризиків поширення короновірусної інфекції

image
11 Березня 2020, 18:10
Поділитися:

11 березня 2020 року під головуванням тимчасово  виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна відбулася оперативна нарада з представниками релігійних організацій та Церков Київської області. Обговорили мінімізацію ризиків поширення короновірусної інфекції COVID-19.

У нараді взяли участь: в.о. начальника Управління культури, національностей та релігій Сергій Васильонок, начальник відділу у справах релігій та національностей Марія Бардин.

Василь Володін запевнив, що Київська область вживає всіх заходів щодо упередження поширення хвороби, та в разі виявлення випадків захворювання, готова протидіяти. Визначені медичні заклади для обсервації інфікованих пацієнтів.

Також на нараді обговорили рекомендації щодо врахування тимчасового обмеження масових заходів.

Представники релігійних організацій та Церков Київської області висловили готовність врахувати всі рекомендації та забезпечити запобіжно-попереджувальні заходи під час богослужінь.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація