В КОДА обговорили питання надання якісних соціальних послуг населенню

image
26 Грудня 2019, 12:43
Поділитися:

Семінар-нарада з головами об’єднаних територіальних громад та начальниками управлінь соціального захисту населення РДА області щодо організації виконання Закону України «Про соціальні послуги» від 17.01.2019 №2671-VIII відбулася 24 грудня. Провів захід заступник голови Київської обласної держаної адміністрації Олег Торкунов, за участі радника з соціальної згуртованості проєкту «Радник» посольства Великої Британії Анни Борисової.

Як зазначив відкриваючи семінар заступник голови КОДА Олег Торкунов, процеси, що відбуваються в країні з питань децентралізації, змін в чинному законодавстві не повинні впливати на стан соціального захисту населення, сприяти поглибленню соціальних послуг, їх якості та охопленню всіх незахищених громадян, які проживають в області.

Олег Торкунов наголосив, що питання соціального захисту населення повинні бути пріоритетними в роботі органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

У ході роботи із доповідями виступили: директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ігоря Мещана; радник з соціальної згуртованості проєкту «Радник» посольства Великої Британії Анна Борисова, начальник Головного управління Пенсійного Фонду у Київській області Василь Фатхутдінов, начальник управління з питань праці Головного управління Держпраці у Київській області Валентин Шаботинський, директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, заступник начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Київській Петро Рева.

Учасники семінару обмінялися досвідом роботи з надання соціальних послуг та отримали інформацію щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про соціальні послуги», яка сприятиме в їх подальшій роботі, а також висловили свої пропозиції з питань, що розглядалися на семінарі.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація