В КОДА обговорили питання медичного забезпечення та соціального захисту учасників АТО

image
16 Серпня 2019, 12:15
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян провів робочу зустріч з громадськими організаціями, які представляють інтереси АТО/ООС, керівниками територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в Київській області та керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації. Також участь у роботі взяли заступники голови В’ячеслав Кучер та Алла Арешкович, в.о. керівника апарату Тарас Мельничук та перший заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова.

Під час зустрічі присутні обговорили питання щодо підтримки та підвищення статусу ветерана війни, створення належних умов, організації соціального та інших видів обслуговування; важливості щорічної диспансеризації для ветеранів АТО/ООС, які є військовим резервом; профілактики та лікування постконтузійних наслідків та синдромів; безплатного одержання ліків та виробів медичного призначення за рецептом лікаря; щорічного медичного обстеження і диспансеризації із залученням необхідних спеціалістів. Зокрема, підняли проблемні питання про отримання і оформлення земельних ділянок, інформування ветеранів щодо пільг, соціальний захист та шляхи вирішення проблем.

«Допомогти потрібно всім, але наші можливості обмежені. Тому, в першу чергу, ми допоможемо тим, кому максимально потрібна допомога – пораненим, людям з інвалідністю, родичам загиблих. Необхідно шукати баланс, щоб ми представляли все суспільство. Також я готовий сприяти громадським організаціям. Бачу потенціал і буду лобіювати цікаві ідеї, щоб ви отримували підтримку і створювали великі проекти»,- підкреслив Михайло Каренович.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація