В КОДА буде створено робочу групу з питань покриття і доступності мобільного та інтернет зв’язку в області

image
15 Серпня 2019, 13:33
Поділитися:

Рішення про створення робочої групи з питань покриття і доступності мобільного та інтернет зв’язку в Київській області було прийнято за результатами зустрічі очільника КОДА Михайла Бно-Айріяна з директорами усіх телекомунікаційних компаній України – Vodafone, Kyivstar, Lifecell.

За словами Михайла Кареновича, робоча група «промоніторить рівень покриття і доступність мобільного та інтернет зв’язку в області; проаналізує можливість надання інфраструктури для реалізації проектів операторів мобільного зв’язку; виявить проблемі точки (bottlenecks), де є кричущі ситуації по відсутності зв’язку, та надасть пропозиції операторам спільно реалізувати проекти по будівництву інфраструктури».

«Я хочу, аби ми спробували покрити максимальну кількість людей в області якісним зв’язком. Для того, щоб всі мали доступ до інтернету, а молодь – можливість навчатися та отримувати знання. Я готовий прибрати всі адміністративні бар’єри та підставити плече, аби інформаційна інфраструктура в області розвивалася і давала людям нові можливості», – підкреслив очільник ОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація