В КМВА та КОВА розповіли про наслідки нічної ракетної атаки на Київ та Київщину (фото)

image
21 Вересня 2023, 10:28
Поділитися:

21 вересня 2023 г. 10:22

У ніч на 21 вересня в Києві ворог знову атакував Київ та Київщину. Над містом було збито понад 20 ворожих цілей. В Київській міській військовій адміністрації (КМВА) повідомили, що обломки ракет попадали в Дарницькому та Шевченківському районі столиці, 7 осіб постраждало, троє госпіталізовано. Також Київська обласна військова адміністрація (КОВА) повідомила, що на Київщині зафіксовано падіння уламків, внаслідок чого виникли пожежі на території декількох підприємств області.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби КМВА та КОВА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“З початку повномасштабного вторгнення в Києві пролунало 870 тривог. Цієї ночі ворог атакував столицю ракетами, над містом було збито понад 20 ворожих цілей. Уламки ракет впали в кількох районах Києва”, – повідомили в КМВА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що у Дарницькому районі осколки ракет впали на нежитлову будівлю, обійшлось без загорання. Також уламки ракет впали на станцію технічного обслуговування, виникла пожежа на площі 400 м2, загорілися припарковані автомобілі та було пошкоджені вікна двоповерхового гуртожитку.

“Постраждало 7 осіб, з них 1 дитина (дівчинка 9 років). Практично в усіх поранення – це різані рани. Трьох людей госпіталізували. Решта отримали медичну допомогу на місці. Попередньо, загрози для життя у постраждалих немає”, – додають в КМВА.

Крім того, у Шевченківському районі пошкоджено газову трубу без загоряння, а у житловому будинку вибуховою хвилею вибито двері, пошкоджено вікна та пошкодження вікон в нежитловій багатоповерховій будівлі. Інформація по постраждалим у Шевченківському наразі відсутня.

Голова КОВА Руслан Кравченко повідомив, що влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури на Київщині не зафіксовано.

“Проте є інформація про трьох постраждалих. Їм надають усю необхідну медичну допомогу. За інформацією станом на 8:45, у результаті падіння уламків виникли пожежі на території декількох підприємств області. Також пошкоджена будівля професійно-технічного навчального закладу: вибиті вікна. Під час тривоги діти та працівники перебували в укритті, ніхто не постраждав.”, – повідомив Кравченко.

Він додав, що оперативними групами зафіксовано падіння уламків на території медичного закладу, без постраждалих та пошкоджень. Крім того, у декількох громадах пошкоджені приватні будинки та автомобілі. У будинках вибиті вікна, пошкоджені дахи та фасади.

“Оперативні служби продовжують роботу з ліквідації наслідків нічної атаки. Людям буде надана вся необхідна допомога”, – підсумував Кравченко.

Нагадаємо, у ніч на 21 вересня в Києві пролунали вибухи під час повітряної тривоги. У деяких районах зникло світло та вода. Так, було чутно щонайменше чотири вибухи. У Дарницькому районі медики госпіталізували 18-ти річну дівчину та 9-ти річну дитину.

Читайте: Ракетна атака на Київ: є руйнування, госпіталізували 18-річну дівчину та 9-річну дитину (фото)

Фото: КМВА, УНІАН

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона