В Калинівці урочисто відкрито перший мультифункціональний майданчик

image
20 Червня 2020, 16:01
Поділитися:

20 червня в селі Калинівка Броварського району урочисто відкрито перший мультифункціональний майданчик. Участь взяли заступник голови Київської облдержадміністрації Євген Калінін, начальник управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв, представники Броварської районної адміністрації, місцевого самоврядування та громадськість.

Спортивний мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту з гумовим покриттям та розміром 42мх22м розташований в селі Калинівка, яке входить до Калинівської ОТГ. Зазначений майданчик став першим з шести мультифунціональних майданчиків, які зводяться в області.

«Ми прагнемо, щоб на Київщині було якомога більше сучасних спортивних майданчиків. Це робиться для нашого майбутнього, адже спорт є запорукою здоров’я», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Євген Калінін.

Під час заходу Євген Калінін передав школі футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі. У свою чергу  Сергій Тимофєєв вручив сувенірну продукцію з символікою обласного спортивного управління.

Нагадуємо, що Київській області  з державного бюджету виділено 8 396,5 тисяч гривень для будівництва таких мультифункціональних майданчиків відповідно до постанови Уряду «Про деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту». Облаштовуються майданчики за рахунок коштів місцевого бюджету.

Шість майданчиків успішно будуються за адресами:

  1. м.Бориспіль, вул. Київський шлях, 97-А
  2. Броварський район, село Богданівка
  3. Броварський район, с. Калинівка, вулиця Шкільна (Калинівська ОТГ)
  4. м.Буча, вул.Кірова, 13
  5. м.Березань, вул.Героїв Небесної Сотні, 9 (Березанська ОТГ)
  6. м.Березань, вул.Академіка Дородніцина, 8 (Березанська ОТГ)

#Київщинаспортивна

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація